Moja interesovanja su svakojaka i treba mi dan koji traje minimum 40 sati, a takav nikako da osvane. Posle neuspele borbe za prirodom, počela sam da trasiram taj džumbus interesovanja sa ciljem da ih svedem bar na zajednički imenitelj.

Nastajanje bloga je upravo vezano za objedinjenje mojih pasija. Po profesiji sam ekonomista, a u biti kreativac, zaljubljenik u stil, modu, fotografiju i ljudske priče. Prema klasifikaciji tipa ličnosti – anksiozna, u to ime, u ovom segmentu bloga, ću se baviti anksioznošću u službi pokretača.

Anksioznost je pored neprijatne simptomatologije, ipak kreativan proces!!!

anxiety-creative-process

Šta god da su vaša interesovanja, izdvojite vreme da se njima bavite. Nije lako, kao što ništa nije, ali ne znači da je nemoguće i da nije zabavno, samo kada se trgnete i krenete.

you can

Ne znate odakle da počnete – od mesta gde se susreću ljudi koji dele vaša interesovanja. Mogućnosti se kreiraju, nisu date. Prste na tastaturu, klik na dugme i Google kaže… besplatne radionice, događaji, tu ste na izvoru informacija, što u mnogome olakšava ulaženje u proces stvaranja vaših prilika.

Pojedite aždaje straha i lenjosti, toplo preporučujem da prvo sažvaćete one koje su manje kilaže.