Široke pantalone, šarene ili jednobojne su odličan izbor!

siroke pantalone

Ukoliko posedujete ovakav ili sličan komad garderobe, kombinovanje za razne prilike je stvarno lagano. U dnevnoj varijanti možete da ih nosite uz patike i običnu jednobojnu majicu, bilo koje boje koja se nalazi na pantalonama, ukoliko su šarene. Isprobala sam sa svim majicama koje posedujem, lično preferiram šire, ali i sa uskim izgleda podjednako dobro. Za neku manje opuštenu varijantu, u obzir dolaze baletanke, košulja, što proširuje mogućnost nošenja i u poslovnim varijantama.

pantalone cvetni dezen

Za specijalnije prilike ili noćne izlaske tu su cipele ili sandale na štiklu i topovi, uz jači nakit. Poštujem slobodu izbora, što u ovom konkretnom slučaju znači da u izlazak možete i u patikama, a do prodavnice u štiklama. To je svakako pitanje stila, raspoloženja i stava prema oblačenju.

siroke pantalone

Kako biste sprečili smrzavanje, najezde komaraca ili ispoštovali pravila neke institucije, u kojoj postoji kodeks odevanja, teksas jakna ili sako su dobrodošli.

sarene pantalone

cvetni dezen

Da rezimiramo, široke pantalone su prilagodljive krpicama i obući koje već imate, vama ostaje samo da zavirite u police i napravite vašu najbolju kombinaciju. Koji god stil vam je favorit,  nesumnjivo možete da nađete način da ih uklopite.

široke pantalone

Široke pantalone svrstavam u opravdanu kupovinu. Pokazale su se kao odlične za kombinovanje i veoma udobne za nošenje. Prednost ovog tipa pantalona je što odgovara svakom obliku ženskog tela. Da ne ulazimo u anatomiju, prikazujem osnovne tipove, ostalo su svakako varijacije koje ne utiču na prilagođeno nošenje ovog komada. Bilo da oblik vašeg tela odgovara obliku jabuke, banane, kruške ili peščanog sata, spremne ste da prošetate pantalone ovog tipa.

oblici zenskog tela

Lutka koju fotografišem ima one idealne mere i kako na njoj izgledaju, imate priliku da vidite na fotografijama. Moja pojava je ono što nazivamo džepno ili skraćeno izdanje, zbog čega pantalone moraju na skraćivanje, pre nošenja, ali da se ne bavim sada diskriminacijom :). Visoki struk je deo kroja ovakvih pantalona, zbog čega ćete izgledati više, a noge će vam izgledati duže, što svakako beležim u kategoriju prednosti.

široke pantalone

Zbog svih navedenih prednosti širokih pantalona posedujem i šarene i jednobojne, što mi daje mogućnost bezgraničnog kombinovanja.

Pantalone na fotografijama su kupljene u Zari 

Zašto fotografišem lutku, možete pogledati ovde.